Kecskeméti Kutyás Terápia
Belépés
Keresés
Naptár
«  Május 2024  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Barátaink:
 • Honlap létrehozása
 • Ingyenes online játékok
 • Az Ön Munkaasztala
 • Oktató videók
 • uCoz Rajongók Oldala
 • Statisztika

  Online összesen: 1
  Vendégek: 1
  Felhasználók: 0
  Juharos Réka
   
  1983-ban születtem, és szüleim elmondása szerint mióta megtanultam beszélni, kutyáért könyörögtem.
  Álmom 11 éves koromban vált valóra, mikor megkaptam első kutyámat Lujzát, a dalmatát.
  Lujza 7 évig volt családunk tagja, de egy nyáron egy „kedves” ember úgy gondolta jó móka lesz mérgezett falatkákkal körbeszórni a környéket. Sajnos Lujza kutyánk is áldozatul esett a „tréfának”.
   
  Nem sokáig bírtam kutya nélkül, hamarosan egy kis labradorral, Mollyval bővült a család. Vele kezdtem el 2000-ben a kutyakiképzés alapjait tanulni, Csikai Gyula szárnyai alatt.
  2002-ben Smokyval a keverékkel gyarapodtunk. Szegény pöttöm kölyökkutyus sírva szaladgált az utcán a viharban, megesett rajta a szívem, és mivel akkoriban Kecskeméten még nem volt menhely, befogadtuk.
  Mollyval azóta is nagy barátságban vannak.
   
  Időközben munkavállalási tanácsadóként végeztem Gödöllőn, de sajnos ebben a szakmában eddig nem volt lehetőségem elhelyezkedni.
  Jelenleg gazdasági ügyintézőként dolgozom, de igyekeztem visszatérni a segítő szakmákhoz, így nemrégiben természetgyógyász-reflexológus képesítést is szereztem, és terveim közt szerepel a természetgyógyászati ismereteim folyamatos bővítése.
   
  A kutyás terápiával Ágota nagynénémen keresztül ismerkedtem meg, amit a gondviselés ajándékának hiszek, mivel már régóta megfogalmazódott bennem, hogy gyermekek fejlesztésével szeretnék foglalkozni. Közös lelkesedésünk eredményeképpen Bömbi-vel vizsgáztam le terápiás kutya felvezetőként.
   
  Végső célom az, hogy saját kutyával dolgozhassam e szép szakmában, így egy újabb kiskutyával bővült a falkánk, Lucával a mudival. ( www.lucakutya.ucoz.hu)
  Ő még nagyon fiatal, de folyamatosan készítem fel, hogy hamarosan már együtt segíthessünk.