Kecskeméti Kutyás Terápia
Belépés
Keresés
Naptár
«  Május 2024  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Barátaink:
 • Honlap létrehozása
 • Ingyenes online játékok
 • Az Ön Munkaasztala
 • Oktató videók
 • uCoz Rajongók Oldala
 • Statisztika

  Online összesen: 1
  Vendégek: 1
  Felhasználók: 0

   
  MÓCZY
   
   
  2006-ban születtem egy tanyán. 10 hetes voltam, amikor jöttek értem, azóta élek a Gazdiékkal. Sokat jártunk a kutyasuliba, ott sok mindent megtanultam, a Csabi gazdival otthon is rengeteget gyakoroltunk. Ez jó móka, gyorsan megtanulok minden új trükköt. Ilyenkor az összes gazdim nagyon örül és sok finom jutalomfalatot kapok, de én azt is nagyon szeretem amikor megsimogatnak.
  2009-ben alapfokú engedelmességi vizsgát tettem Csabi gazdival, így az ENGEDELMES cím viselésére jogosult lettem. Igyekszem ennek megfelelően viselkedni, ezért aztán minden évben elmehetek nyaralni a Gazdikkal, ahol hosszú autózás után hatalmas hegyek, erdők között túrázunk, biciklizünk együtt, amit nagyon imádok.
  2011-ben sok gyakorlás, mindenféle állatorvosi vizsgálat és szurik után elmentünk megint vizsgázni, ahol nehéz feladatok voltak, pl. az orrom elé tartottak egy illatos májkrémes kenyeret, de mivel a gazdi nem engedte meg, nem kaphattam be.
  Aztán egyszerre 6-8 ember vett körül és nagyon kiabáltak, meg erős parfüm is volt rajtuk, ölelgettek, csipkedtek, de ott volt a gazdi is, meg egyébként sem félek tőlük, így nem volt semmi baj. Még sok minden megpróbáltatás várt rám azon a napon, de én nagyon bátor és ügyes voltam, mindenkinek megengedtem, hogy megsimogasson, nem féltem a kerekes széktől meg az eldőlő mankótól sem, az sem zavart, hogy egy kislány egy kaviccsal teli műanyag üveget rázott teljes erejéből, pedig az jó hangos volt.
  Láttam, hogy a Bömbi is nagyon ügyes volt.
  Így mind  a ketten TERÁPIÁS KUTYA igazolványt kaptunk, a gazdiaink pedig kutyafelvezetővé váltak.
  Most már mehetünk gyerekekhez, felnőttekhez játszani, ha betegek segítünk, hogy minél hamarabb meggyógyuljanak, ha valamit nem tudnak jól csinálni, segítünk, hogy megtanulhassák, mert együtt sokkal könnyebb.